Tarjoa työ- tai harjoittelupaikkaa - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Tarjoa työssäoppimis-, oppisopimus- tai työpaikkaa

Edupolista voit saada yritykseesi harjoittelijan tai työntekijän. Voit ilmoittaa meille avoimesta paikasta. Välitämme tiedot siitä opiskelijoillemme.

Työssäoppiminen 

Työnantaja saa työssäoppijoista paljon apua, ja hyöty on molemminpuolinen; työtä tekemällä työssäoppijat oppivat ja samalla moni työ tulee heidän avullaan tehdyksi.

Ammattillinen perustutkinto sisältää aina työssäoppimista. Se on tavoitteellista ja ohjattua koulutusta, joka tapahtuu käytännön työtehtävissä. Ennen työssäoppimisjaksoa opiskelijat ovat suorittaneet alan teoriaopintoja ja tehneet käytännön harjoituksia.

Työssäoppimista varten Edupolin ja työpaikan välillä sovitaan kirjallinen koulutussopimus. Sopimuksen edellytyksenä on, että työpaikalta löytyy vastuulliseksi työpaikkaohjaajaksi pätevä työntekijä. 

Oppisopimus perehdyttää ja sitouttaa työntekijän

Oppisopimus on hyvä tapa varmistaa, että työntekijä oppii ja sitoutuu työtehtäviinsä. Oppisopimuksella opiskelu sekä tutkinnon suorittaminen tapahtuvat pääasiallisesti työtä tehden. Työnantaja voi saada palkkatukea työttömän oppisopimuksessa aloittavan työntekijän palkkaamiseen alueen TE-keskuksesta.

Kesätyöntekijä tai työntekijä

Edupolista voit löytää itsellesi myös hyvän työntekijän, joka on opiskellut ammattia ja ollut oppimassa käytännön työtä työpaikalla. Voit tarjota kesätyöpaikkaa opiskelijalle tai rekrytoida valmistuneen tai valmistumassa olevan opiskelijan.

Näin ilmoitat avoimesta paikasta

Ilmoita avoimesta työssäoppimis-, oppisopimus- tai työpaikasta sähköpostitse osoitteeseen info@edupoli.fi.