Tietoa Edupolista - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta

Me Edupolissa haluamme mahdollistaa haaveesi ammatissasi kehittymisestä tai uudesta urasta. Työuraa ei enää tarvitse päättää loppuelämäksi. Tämän päivän työelämässä on pitkien työsuhteiden sijaan aivan normaalia vaihtaa omaa uraa varsin radikaalistikin.

Edupolin monipuoliset koulutusväylät mahdollistavat uuden urapolun suunnittelun ja käynnistämisen työn ohessa tai työttömyysjakson kohdatessa. Edupolista löytyy koulutusvaihtoehtoja myös henkilöille, jotka haluavat tähdätä urallaan eteenpäin.  Mahdollisuuksia on monia – tartu tilaisuuteen!  Parisenkymmentä koulutusalaa ja reilu kahdeksankymmentä tutkintoa ovat valittavanasi.

Askarruttaako opiskelu aikuisena? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin, eri koulutusmuotoihin, opintojen rahoitukseen ja palveluihimme opiskelijoille.

Miten haluat kehittää yritystäsi? Tarjoamme sinulle useita tapoja yritystoimintasi kehittämiseen.

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolin tehtävänä on auttaa sinua menestymään työelämässä ja kouluttaa osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Lue lisää meistä ja toimintaamme ohjaavista periaatteista.

Täältä löydät Edupolissa avoimena olevat työpaikat. Jos sinua kiinnostavaa tehtävää ei ole nyt avoimena, voit jättää avoimen hakemuksen.

It-apu tarjoaa ratkaisuja erilaisiin tieto- ja viestintäteknisiin ongelmiin.

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.