Tapahtumat ja vierailut - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Tapahtumat ja vierailut

Perukoulun oppilaat ovat tervetulleita järjestämiimme tapahtumiin ja vierailuihin. Tältä sivulta löydät lyhyet esittelyt peruskoulun oppilaille suunnatuista Edupolin tapahtumista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan oppilasryhmäsi kanssa johonkin järjestämäämme tapahtumaan tai haluaisit tehdä muunlaista yhteistyötä, ota yhteyttä Edupolin opinto-ohjaajiin.

Edupoli Road Show

Edupoli Road Show 2017 lähtee kiertämään lähialueen peruskouluja ja kertomaan Edupolin toiminnasta ja koulutusvaihtoehdoista. Show'n ideana on, että opiskelijat kertovat omasta alastaan itse ja he ovatkin merkittävässä roolissa tapahtuman ideoimisessa ja järjestelyissä. Koska Edupolissa opitaan tekemällä, ei tapahtumassa vain jaella esitteitä ja karkkia -siellä tehdään ja toimitaan! Syksyn 2017 Edupoli Road Show kiertää kouluja loka-marraskussa.

Road Show

Markkinointiviikot 9. luokkalaisille

Tutustumiskäynnin tavoitteena on antaa tietoa ammatillisten perustutkintojen suorittamisesta ja opiskelusta ammatillisella toisella asteella. Tutustumiskäynnillä eri koulutusohjelmien opiskelijat kertovat opinnoista ja opiskelusta. Tutustumiskierroksella työsaleissa on mahdollisuus kysyä lisätietoja alan opettajilta. Vierailuilla opiskelijat pääsevät näkemään, millaista Edupolissa opiskelu todella on.

Taitaja9 -kilpailut

Erinomainen, oppilaita motivoiva tapa tutustua ammatillisten oppilaitosten koulutustarjontaan, on osallistua Taitaja9 -kilpailuun. Kilpailu on peruskoulun 9. luokkalaisille tarkoitettu kädentaitokilpailu. Kisalla halutaan hauskasti ja innostavalla tavalla nostaa taitoaineiden, erityisesti tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden alojen tuntemusta.

Kilpailun avulla lisätään myös peruskoulujen, ammattioppilaitosten ja yritysten välistä yhteistyötä. Taitaja9-finaalikilpailu järjestetään vuosittain Taitaja-kilpailujen yhteydessä. Tutustu kilpailuun tarkemmin tapahtuman kotisivuilla.