Hakijalle - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Opiskele osaajaksi Edupolissa!

Edupoli tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ammatillisia perustutkintoja nuorille. Järjestämme myös ammatilliseen koulutukseen valmentavaa ja valmistavaa opetusta.

Edupolissa koulutus on työelämälähtöistä ja käytännönläheistä. Edupolilaiset ovat kädentaitajia, joilta ei mene sormi suuhun omaa yritystäkään perustettaessa tai ulkomaalaista asiakasta palvellessa.

Opintojen jälkeen olet valmis siirtymään työelämään. Moni työllistyy työssäoppimispaikkaansa. Perustutkinnon jälkeen voit myös jatkaa opiskelua ammattikorkeakoulussa tai täydentää osaamistasi ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla.

Koulutuksiin voi tällä hetkellä hakea jatkuvassa haussa.

Jatkuvassa haussa voivat hakea myös ne, joilla on aikaisemmin suoritettu ammatillinen perustutkinto, muu ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto.

Jatkuva haku on käynnissä ympäri vuoden ja siinä voi hakea kaikkiin Edupolin koulutusohjelmiin.

Haku tehdään suoraan Edupoliin. Hakulomakkeen löydät täältä. Palauta täytetty hakemus ja kopiot aikaisemmista tutkintodistuksista Edupolin Perämiehentien opintotoimistoon sähköpostitse tai postitse. 

Opintotoimisto
Perämiehentie 6
06100 Porvoo
opintotoimisto@edupoli.fi 
puh. 0400 360 794

Tietoa koulutuksista

Tietoa koulutuksista antavat Edupolin opinto-ohjaajat

Hakuvaiheessa opinto-ohjaajat neuvovat sinua sopivan koulutuksen löytämisessä. Tarkoituksena on, että tulet opiskelemaan alaa, joka soveltuu sinun tarpeisiisi. Hakuvaiheen ohjauksessa perehdytään aiempaan osaamiseesi ja kuulet, millaisia mahdollisuuksia koulutus tarjoaa.

Tietoa löydät myös