Ruokamyymälä Nyytti - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Ruokamyymälä Nyytti

Tiedoksi!
Myymälä Nyytti on sulkenut ovensa toistaiseksi.
Avaamme tulevaisuudessa Nyytin opiskelijoiden pop up
-myymälänä. Ajankohdista ilmoitamme erikseen.

******************************************************************

Ammatillisen koulutuksen uudistus lisää entisestään opiskelijoiden työelämässä tapahtuvaa oppimista. Ammattioppilaitoksissa tapahtuva opiskelu ja työelämän oppimisjaksot lomittuvat yksilöllisesti eri opiskelijoilla. Erilaiset ammatillisen oppimisen polut ja toteutukset edellyttävät myös erilaisia, monipuolisia ja yksilöllisiä ratkaisuja mahdollistavia oppimisympäristöjä.

Opiskelijamyymälä Nyytti ei ole sulkenut ovia lopullisesti, vaan sen toiminta-ajatus on muuttunut. Nyytti toimii jatkossa ensisijaisesti opiskelijoiden yrittäjyyden oppimisympäristönä.  Nyytti tarjoaa yrittäjyyden oppimisympäristönä puitteet opiskelijoiden pop up -tyyppiseen yritystoimintaan, ammattiosaamisen oppimiseen, kehittämiseen ja harjoittamiseen.  

Tulevaisuudessa eri tutkintoja opiskelevat nuoret ja aikuisopiskelijat (esim. leipuri-kondiittori-, kokki- ja merkonomiopiskelijat) voivat perustaa NY-vuosi yrittäjänä yrityksiä  ja toteuttaa ohjelman mukaisia yrittäjyysohjelmia. Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään on perustettu pedagoginen osuuskunta Aavistus. Tulevaisuudessa myös osuuskunnan jäsenet voivat hyödyntää Nyytin oppimisympäristöä.

Opiskelijayritykset markkinoivat eri viestinnän keinoin  pop up  Nyytin tulevista aukioloajoista. Toivomme Nyytin palvelevan tulevaisuudessakin erilaisia asiakasryhmiä.

Edupolin kokki- ja leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistavat edelleen ruoka-, leivonnais- ja konditoriatuotteita.

Edupolin eri toimipisteissä opiskelee ja työskentelee tällä hetkellä n. 3500 opiskelijaa ja henkilökunnan edustajaa. Tämän asiakasryhmä ja päivittäiset muut asiakkaat mahdollistavat opiskelijoille riittävän laajuuden ruoka- ja leivontatuotteiden valmistamiseen, siten ettei ylijäämää tai hävikkiä synny. Opetusravintola Iris toimii edelleen lounas-, kokous- ja tilausravintolana.