Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Terveydenhuollon sihteeri

Sihteerin ammattitutkinto

Terveydenhuollon sihteeri

Kehitä osaamistasi ja saa sujuvuutta työhösi sekä valmiuksia terveydenhuollon toimintaympäristön hallintaan! Ammattitaitoiset terveydenhuollon sihteerit toimivat organisaatioissaan avainroolissa ja ovat tärkeä osa moniammatillista työryhmää toimien asiakaspalvelu- ja toimistotehtävissä sairaaloissa, terveyskeskuksissa, yksityisillä terveysasemilla, työterveyshuollossa ja muualla terveydenhuollossa vastaanottotyössä. Jos sinulla pysyy langat käsissäsi, pärjäät haastavissakin tehtävissä erilaisten ihmisten kanssa, tämä koulutus voisi sopia juuri sinulle. Hae heti mukaan ja varmista opiskelupaikkasi!
Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon sihteerin tehtävissä jo toimiville, jotka haluavat kehittää osaamistaan tai henkilöille jotka ovat suuntaamassa terveydenhuollon sihteerin monipuolisiin tehtäviin. Terveydenhuollon työkokemus katsotaan eduksi.

Edupolissa voit opiskella omatoimisesti, työnohessa, tai työttömyyden aikana. Kysy meiltä lisää eri opiskelumuodoilla opiskelusta.

Testaa testin avulla soveltuvuutesi sihteerin tehtäviin. https://www.webropolsurveys.com/S/0714D0111094504D.par

 


Koulutuksen sisältö

Koulutus on tutkintoon valmistava koulutus ja tutkinto suoritetaan näyttötutkintona. Opetus- ja tutkintokieli on suomi. 

Tutkinnon rakenne

•Sihteerinä toimiminen

  • Sihteerin toimenkuva ja toimintaympäristö
  • Viestintä ja vuorovaikutus
  • Työvälineohjelmien tehokäyttö
  • Asiakaspalvelun ruotsi ja englanti
  • Toimivat kokouspalvelut

Terveydenhuollon sihteerinä toimiminen

  • Terveydenhuollon lainsäädäntö
  • Palvelujärjestelmän tuntemus
  • EA1

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti sisältäen sekä lähiopetusta, oppimistehtäviä, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista. Lähiopetuspäiviä on noin 12 ja niitä on noin 1-2 päivää kuukaudessa. Koulutus kestää noin 6-12 kk sinulle laaditun henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Lähipäivät pidetään arkisin klo 9.00 - 15.00 välillä. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työ- tai työharjoittelupaikkaa.

Oppikirjoja ei varsinaisesti käytetä, sillä pääosa oppimateriaalista koostuu kouluttajan jakamasta materiaalista. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Tutkintotilaisuudet suoritetaan koulutuksen edetessä. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona eli osaamisesi osoitat aidoissa työelämän tilanteissa omalla työpaikallasi/työssäoppimispaikallasi, jolloin kirjallisia kokeita ja tenttejä ei ole.

Opinnoista saat opintorekisteriotteen, jossa näkyvät kaikki suoritetut opinnot. Tutkinnon suoritettuasi saat myös tutkintotodistuksen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on jatko-opintokelpoisuus sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun.

 


Koulutukseen hakeminen

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, tai hakuajan umpeuduttua. Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa. Opiskelija myös hankkii itse työpaikan/työssäoppimispaikan.

 

Koulutuksen tiedot

06.03.2018 - 31.12.2018

Viimeinen hakupäivä 18.02.2018

Vantaa Virnatie 5 A

omaehtoinen koulutus

Opiskelijamaksu: 508.00 EUR

   Print

Hae koulutukseen