suomi
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto

Tästä erikoisammattitutkinnosta saat monipuoliset valmiudet toimia esimiestehtävissä hotelleissa, ravintoloissa ja suurtalouksissa. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ravitsemisalan peruskoulutus ja vähintään viiden vuoden työkokemus alalta.

Tutkinnon suoritettuasi olet oman alasi täysverinen ammattilainen ja sinulla on valmiudet käytännön työn lisäksi tuotanto- ja palvelutoiminnan suunnitteluun, organisointiin ja muihin esimiestehtäviin. Ymmärrät asiakaslähtöisyyttä, kannattavuutta ja markkinointia. Pystyt toimimaan erilaisissa ravitsemisalan organisaatioissa.




Kenelle?

Koulutus on suunnattu majoitus- ja ravitsemispalveluiden esimiestehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan tai henkilöille, jotka aloittavat työtään esimiehenä.

Koulutuksen tavoitteena on omien esimiestaitojen kehittäminen ja alan esimiehen erikoisammattitutkinnon suorittaminen.


Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Päivittäisten toimintojen ohjaaminen
  • Esimiehenä toimiminen
  • Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen

Valinnaiset tutkinnon osat: (valittava 1)

  • Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen
  • Kehittämisprojektin toteuttaminen
  • Monimuotoisen työyhteisön johtaminen
  • Tutkinnon osa Yrittäjän ammattitutkinnosta
  • Tutkinnon osa muusta erikoisammattitutkinnosta

Käytännön toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku ja sen voi aloittaa yksilöllisesti sovittuna ajankohtana.

Koulutus toteutetaan työn ohessa ja se koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopetusta on 2 kertaa kuukaudessa klo 15.30 -19.30. Kesto on n. 1,5 vuotta.

Useita koulutuksia, valitse:


  10.01.2018   -                           Helsinki
  13.09.2017   -   28.02.2019    Porvoo
  13.09.2017   -   28.09.2018    Porvoo