Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Kylmäaineiden käsittely

Kylmäasentajan ammattitutkinto

Kylmäasentajan ammattitutkinto

Kylmäaineiden käsittely on kylmäasentajan ammattitutkinnon osa. Sen suoritettuaan voi hakea Tukesilta yli 3 kilon vastuuhenkilöpätevyyttä, jos on suorittanut kylmäalalle soveltuvan vähintään teknikkotason tutkinnon ja omaa vähintään kahden vuoden työkokemuksen kylmä- tai lämpöpumppualalta.
Kenelle?

Kylmäprosessista, kylmäaineiden ja kylmäkoneöljyjen turvallisesta käsittelystä sekä kylmäalan lainsäädännöstä kiinnostuneet.


Koulutuksen sisältö

Kylmäaineiden käsittely on kylmäasentajan ammattitutkinnon osatutkinto. Koulutuksen sisältö:

- termodynamiikka

- kylmäprosessi - kylmäaineiden ja kylmäkoneöljyjen käsittely - kylmäalan lainsäädäntö ja –ohjeet

- kylmäalan ympäristövaikutukset

Osatutkintotodistuksen saa vasta, kun on osoittaa Edupolille voimassa olevan vähintään hätäensiapu kortin. Hätäensiapu korttikoulutuksen voi suorittaa Edupolissa tai omalla paikkakunnalla.

Opiskelumaksu

802 € alv 0% sisältää koulutuksen, materiaalin, hätäensiapukoulutuksen ja lounaat.

Hinta ilman hätäensiapu korttia 742 € alv 0%.

Peruutusehto

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisajan umpeuduttua. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Kaksi arkipäivää ennen koulutusta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Todistetuissa sairastapauksissa maksua ei peritä.