Työllistymisvalmennukset - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Työllistymisvalmennukset

Jatkuvat muutokset työmarkkinoilla vaativat uudenlaisia työnhaun ja urasuunnittelun taitoja.

Tarjoamme valmennuksia työllistymisen tueksi sinulle, joka olet jäänyt työttömäksi sekä myös sinulle, joka olet työssä ja etsit uutta suuntaa urallesi. Valmentajamme ovat työnhaun ja osaamisen tunnistamisen asiantuntijoita; he ovat tukenasi valmennusprosessin kaikissa vaiheissa.

Uravalmennus

Uravalmennuksessa saat tietoa, ohjausta ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen. Valmennuksessa saat vertaistukea muilta valmennettavilta ja omaksut tuoreen näkökulman nykyaikaiseen työhön. Valmennuksen aikana laadit itsellesi valmentajasi tukena toteuttamiskelpoisen ura- ja työllistymissuunnitelman.

Uravalmennuksen kesto on 15 - 25 päivää. Sen aikana on mahdollisuus tutustua uuteen työtehtävään tai ammatilliseen koulutukseen.

Miten mukaan?

Uravalmennukseen haetaan te-palveluiden nettisivuilla. Katso alkavat uravalmennukset täältä >

Työhönvalmennus

Työhönvalmennuksessa saat henkilökohtaista tukea työpaikan etsimiseen tai koulutukseen hakeutumiseen. Valmennuksen alussa kartoitetaan lähtötilanteesi ja selvitetään työnhakusi ja urasuunnittelusi tavoitteet. Lisäksi sovitaan, miten valmennus käytännössä toteutetaan. Yleensä tapaamisia on noin kerran viikossa.

Valmennuksen aikana haet töitä yhdessä valmentajan kanssa, ja valmentaja ohjaa sinua osaamisesi tunnistamisessa. Työnhaussa lähdetään liikkeelle osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista.

Valmentaja auttaa sinua  työnhakuasiakirjojen kuten hakemuksen ja cv:n tekemisessä  ja työpaikkahaastatteluihin valmistautumisessa.

Valmentaja on tukenasi työsuhteen tai työkokeilun alkaessa.

Kenelle?

Työhönvalmennus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista tukea ja valmennusta työn löytämiseksi. Työhönvalmennusta voit saada 50 tuntia vuodessa. 

Miten mukaan?

Valmennukseen hakeudutaan oman te-toimiston kautta. Ilmoita kiinnostuksesi työhönvalmennukseen omalle te-toimiston asiantuntijallesi, joka ohjaa sinut Edupolin valmennukseen. Työhönvalmennusta on saatavissa Porvoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Uudenmaan te-toimisto, puh. 0295 040 000 (vaihde)

Lisätietoja

Sari Hietanen, 040 485 7407, sari.hietanen@edupoli.fi

Työhönvalmennus Porvoo, suomi (pdf) ja ruotsi (pdf)
Työhönvalmennus Helsinki (pdf)
Työhönvalmennus Vantaa (pdf)

Video-CV-valmennus

Video-CV-valmennus perehdyttää sinut moderniin työnhaun tapaan ja itsesi markkinointiin. Video-CV:llä annat itsestäsi monipuolisemman kuvan kuin pelkällä perinteisellä paperi-CV:llä. Videon avulla tuot persoonaasi paremmin esille ja sinulla on mahdollisuus näyttää osaamistasi käytännössä.

Lue lisää valmennuksesta esitteestä (pdf). >

Miten mukaan?

Ilmoittaudu mukaan täällä >

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.