Työllistymisvalmennukset - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Työllistymisvalmennukset

Jatkuvat muutokset työmarkkinoilla vaativat uudenlaisia työnhaun ja urasuunnittelun taitoja.

Tarjoamme valmennuksia työllistymisen tueksi sinulle, joka olet jäänyt työttömäksi sekä myös sinulle, joka olet työssä ja etsit uutta suuntaa urallesi. Valmentajamme ovat työnhaun ja osaamisen tunnistamisen asiantuntijoita; he ovat tukenasi valmennusprosessin kaikissa vaiheissa.

Uravalmennus

Uravalmennuksessa saat tietoa, ohjausta ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen. Valmennuksessa saat vertaistukea muilta valmennettavilta ja omaksut tuoreen näkökulman nykyaikaiseen työhön. Valmennuksen aikana laadit itsellesi valmentajasi tukena toteuttamiskelpoisen ura- ja työllistymissuunnitelman.

Uravalmennuksen kesto on 15 - 25 päivää. Sen aikana on mahdollisuus tutustua uuteen työtehtävään tai ammatilliseen koulutukseen.

Miten mukaan?

Uravalmennukseen ilmoittaudutaan te-toimiston kautta.

Työhönvalmennus

Työhönvalmennuksessa saat henkilökohtaista tukea työpaikan etsimiseen tai koulutukseen hakeutumiseen. Haet töitä yhdessä valmentajan kanssa, ja valmentaja ohjaa sinua osaamisesi tunnistamisessa. Valmentaja on tukenasi myös työsuhteen tai työkokeilun alkaessa.

Työhönvalmennusta voit saada 50 tuntia vuodessa.

Miten mukaan?

Ilmoita kiinnostuksesi työhönvalmennukseen omalle te-toimiston asiantuntijallesi, joka ohjaa sinut Edupolin valmennukseen.

Video-CV-valmennus

Video-CV-valmennus perehdyttää sinut moderniin työnhaun tapaan ja itsesi markkinointiin. Video-CV:llä annat itsestäsi monipuolisemman kuvan kuin pelkällä perinteisellä paperi-CV:llä. Videon avulla tuot persoonaasi paremmin esille ja sinulla on mahdollisuus näyttää osaamistasi käytännössä.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu mukaan täällä >

Ajankohtaista

Edupoli ja Urheiluopisto Kisakeskus yhteistyöhön

Edupoli ja Kisakeskus aloittavat yhteistyön, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täydentää opintojaan kumppanin koulutustarjonnasta.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.