Työelämän passit ja kortit - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Hanki pätevyys

 

Tarvitsetko työssäsi ammattipätevyyttä, passia tai korttia? Tule Edupoliin hankkimaan tarvitsemasi pätevyys. Tarjontamme kattaa lähes 30 erilaista ammattipätevyyttä ja -sertifikaattia. Tutustu tarjontaamme ja löydä omasi!

KOULUTUSHAKU

Työelämän passit ja kortit

Joissakin ammateissa työskentely edellyttää, että sinulla on sertifikaatti, kortti tai passi osoituksena hankitusta pätevyydestä. Esimerkiksi elintarvikkeiden parissa työskentelevältä edellytetään hygieniapassia ja varastotyöntekijältä trukkikorttia.

Edupolista löydät laajan valikoiman eri alojen ammattipätevyyskoulutuksia. Meillä voit suorittaa esimerkiksi seuraavat ammattipätevyydet: anniskelupassi, hygieniapassi, ensiapukortit, hitsaajan pätevyyskokeet, ikärajapassi, kasvinsuojeluainetutkinto, matkailualan turvallisuuspassi, märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifiointi, potilassiirtojen ergonomiakortti, sosiaali- ja terveydenhuollon turvakortti, tietoturvapassi, trukkikortti, tulityökortti, työturvallisuuskortti.

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.