Muodin merkonomit maailmalla - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Muodin merkonomit maailmalla

08.12.2016

Pääsimme tutustumaan ensi kevään ja kesän 2017 mallistoihin kaksilla eri maailmankuuluilla muotimessuilla.

Kööpenhaminan muotimessut ovat alan tärkeimpiä tapahtumia

Kööpenhaminan muotimessut ovat alan yrityksille yksi tärkeimmistä tapahtumista, niin kansainvälistymisen kuin uusien sisäänostajien löytämiseen. Messut tunnetaankin tapahtumana, joka palvelee sisäänostajia kaikkialla. Ketjut, yksityiset liikkeenharjoittajat ja nettikauppiaat löytävät messuilta tuotteita sekä naisille että miehille.

Muotia ja brändejä

Revolver-muotimessut esittelee nykyaikaista ja edistyksellistä muotia Skandinaviasta. Näytillä on myös brändejä Euroopasta, joiden tyylissä on löydettävissä samaa selkeäviivaista henkeä kuin esimerkiksi pohjoismaiden suunnittelijoiden merkeissä.

Visuaalinen kokemus

Kaiken kaikkiaan muotimessut oli upea ja ennen kaikkea visuaalinen kokemus. Esillepanot olivat pitkälle harkittuja ja ehjiä kokonaisuuksia. Pidin messujen selkeydestä ja ylipäätään sen kokonaisilmeestä. Monia sisustuksellisia elementtejä, kuten kukkia (varsinkin kaktus oli POP!) oli tuotu osastoille. Ehkäpä luomaan kodikkuutta ja luonnonmukaisuutta. Joka tapauksessa asetelmat olivat silmiinpistävän kauniita ja harkittuja, joten mielikuva hallitusta esteettisyydestä sekä tyylikkyydestä jäi ehdottomasti päällimmäisenä mieleen.

Kirjoittajat opiskelevat Edupolissa merkonomiksi muotialan opinnoilla.