Ciff -Copenhagen International Fashion Fair - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Ciff -Copenhagen International Fashion Fair

29.11.2016

Messujen sisääntulo oli vaikuttava ja antoi ymmärtää, että nyt ollaan muotimaailman ytimessä. Sisääntulon keltainen kaari rakennuksen ulkopuolella suorastaan kutsui luokseen auringonvalon porautuessa siihen.

Myös sisäpuolen avara ja valkoinen tehdashalli aukesi kävijälle yhtä upeassa valossa kuin ulkopuolella hehkuva sisääntulokaari antoi ymmärtää. Aulaan oli rakennettu upea installaatio, joka ensinäkemältä oli melko hämmentävä, mutta myös rohkea veto järjestäjiltä tuoda esille vaate- ja tekstiiliteollisuuden nurja puoli.

Tänä päivänä CIFF on selkeästi suosituin ja trendikkäimmätkin merkit ovat löytäneet messuhallin. Halli oli melko sekava, eikä kaikkia merkkejä, jotka olisimme halunneet nähdä, löytynyt millään. Olisin toivonut selkeämpää jaottelua suuriin halleihin, koska käytävät risteilivät sinne tänne ja oli vaikea pitää lukua, että missä oli jo käynyt. Tarjonta oli niin kattava ja halli sekava, että pelkkään CIFF:n olisi pitänyt varata ainakin yksi kokonainen päivä.

CIFF:ssä oli myös monta suomalaista näytteilleasettajaa, esimerkiksi Tua Backman Bretelle-yrityksensä kanssa. Hän oli messuilla ensimmäistä kertaa ja saldona oli monta uutta yhteistyökumppania ja brändi saatiin myyntiin messujen ansiosta muun muassa USA:n, Sveitsiin ja Jordaniaan!

Kirjoittajat opiskelevat Edupolissa merkonomiksi muotialan opinnoilla.