Lumesta on selvitty unkarilaisten vieraiden kanssa - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Lumesta on selvitty unkarilaisten vieraiden kanssa

09.11.2016

Käynnistimme viimeisen kuukauden aikana aktiivisen yhteistyön unkarilaisen Bekescsaban oppilaitoksen kanssa. Mukana kansainvälisessä yhteistyössä ovat sekä Edupoli että Amisto. Yhteistyösopimus solmittiin jo viime vuonna ja yhteisen EU Erasmus +projektin myötä on käynnistynyt opiskelijoiden ja opettajien vaihto.

Askolassa on jo kolme viikkoa harjoitellut kuusi kiinteistöhuollon opiskelijaa ja tällä viikolla puolestaan Porvoon kaupungin vanhustenhoidossa aloitti neljä opiskelijaa neliviikkoisen harjoittelun. Samaan aikaan opiskelijoiden kanssa on vierailulla oppilaitoksen rehtori ja opettajia logistiikan-, hoiva- ja cateringalan oppilaitoksista.

Henkilökunnan vierailun tavoitteena on tutustua Edupolin ja Amiston toimipisteisiin ja harjoittelupaikkoihin sekä suunnitella tulevaa yhteistyötä.

Pohjoinen kylmyys ja pyry ovat yllättäneet niin vieraat kuin isäntäväenkin, mutta lumi on ollut korkeintaan hidaste. Työharjoitteluun ja vierailuille on selvitty bussien myöhästelystä ja kinoksista huolimatta.

 

Raija Vuorenmaa
toimii kansainvälisten asioiden projektipäällikkönä Edupolissa