Itä-Uudenmaan hoitotyön päivä - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Itä-Uudenmaan hoitotyönpäivä 27.9.

09.08.2018

Kuntalaisen osallisuutta terveytensä ja hyvinvointinsa edistämisessä pohditaan vuosittain järjestettävässä Itä-Uudenmaan hoitotyön päivässä Porvoon Campuksella 27.9.2018

Itä-Uudenmaan alueellisena yhteistyönä järjestettävä hoitotyön päivän tarkoituksena on lisätä alueen hoitotyön näkyvyyttä ja alueen toimijoiden yhteistyötä Itä-Uudellamaalla sekä luoda positiivista kuvaa hoitotyön kehittämisestä alueellisen yhteistyön keinoin.

Hoitotyön ammattilaisen rooli on muutoksessa. Vaikuttavan ja motivoivan ohjaamisen avulla pyritään vahvistamaan terveyspalvelujen käyttäjän omaa kiinnostusta ja vastuuta oman terveytensä ja hyvinvointinsa edistämiseen. 

Asiantuntijaluennoitsijoiden johdolla tarkastellaan uudistuvaa osaamista sosiaali- ja terveysalalla, sote-palveluiden valinnanvapauteen liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita sekä kurkistetaan tulevaisuuden toimintaympäristöihin.

Itä-Uudenmaan hoitotyön päivään osallistuu yli 100 hoitotyön ammattilaista Askolan, Loviisan, Sipoon ja Porvoon perusterveydenhuollosta, Porvoon sairaalasta (HUS) sekä Porvoon vanhus- ja vammaispalveluista. Oppilaitoksista osallistuvat Laurea-ammattikorkeakoulun, Edupolin ja Point Collegen edustajat. Mukana on myös yksityisiä palveluntarjoajia. Campuksen ala-aulassa hyvinvointialan toimijat esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. Aulan tuote-esittelyihin on kaikilla vapaa pääsy. 

Ohjelma

Itä-Uudenmaan hoitotyön päivä 27.9.2018, Porvoon Campus, Taidetehtaankatu 1
Tila 2624 a ja b 

Kuntalainen osallisena terveytensä ja hyvinvointinsa edistämisessä muuttuvassa toimintaympäristössä

Ohjelma:

8.00 Ilmoittautuminen, aamukahvi ja näyttelyihin tutustuminen

8.45 Tervetuloa päivään, johtaja Seija Paasovaara, Laurea

9.00  Case Helsinki: Uudistuva osaaminen sosiaali- ja terveysalalla. Lilli Väisänen, johtava ylihoitaja, Helsingin kaupunki.

10.00  Sote; valinnanvapaus -  Mahdollisuudet ja haasteet hoitotyön ammattilaisille. Pirjo Laitinen-Parkkonen, eMBA, dosentti, LKT, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän johtaja 

11.30  Omakustanteinen lounas  (Porvoon Campus tai ympäristössä olevat vaihtoehdot) ja näyttelyihin tutustuminen

13.00 Tulevaisuuden toimintaympäristöt haastavat sote-alan? Tarja Meristö, KTT, yliopettaja, FuturesLab CoFi, Laurea-ammattikorkeakoulu. 

14.00 Kahvitauko ja näyttelyihin tutustuminen

14.30 Työpajatyöskentely; aamupäivän asiantuntijaluentojen teemojen tarkastelua                        

15.30  Päätössanat, johtaja Seija Paasovaara

15.45 Tilaisuus päättyy

Päivä on suunniteltu yhteistyössä Itä-Uudenmaan alueen hoitotyön toimijoiden ja oppilaitosten kanssa. Käytännön järjestelyjä koordinoivat Laurea-ammattikorkeakoulun sairaanhoitajaopiskelijat yhteistyössä Laurean edustajien kanssa.

Lisätiedot:

Seija Paasovaara, johtaja, Laurea-ammattikorkeakoulu
puh. 040 5937 336, seija.paasovaara@laurea.fi