Edupoli ja Urheiluopisto Kisakeskus yhteistyöhön - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Edupoli ja Urheiluopisto Kisakeskus yhteistyöhön

02.02.2018

Edupoli ja liikunta-alan opisto Kisakeskus ovat sopineet yhteistyöstä, joka tarjoaa sekä Edupolin että Kisakeskuksen opiskelijoille mahdollisuuden täydentää opintojaan yhteistyökumppanin koulutustarjonnasta.

-Yhteistyömme avulla on mahdollista treenata todellinen huippukunto. Kisakeskuksessa voidaan vahvistaa henkilöiden fyysistä ja psyykkistä kuntoa, ja Edupolin monipuolisen koulutustarjonnan avulla voidaan kouluttaa tämän päivän työelämässä tarvittava huippuosaaminen, Kisakeskuksen toimitusjohtaja Merja Vuorinen hehkuttaa.

Lisäarvoa yhteistyöstä

Kisakeskuksen palvelut tuovat lisäarvoa useisiin Edupolin koulutuksiin.

-Esimerkiksi hierojan ammattitutkinnon ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittajille liikunnan ammattitutkinnon osat soveltuvat hyvin täydentämään omaa koulutusta. Liikunta-alan ammattitutkinnon suorittaja voi puolestaan valita omaan tutkintoonsa tutkinnon osia hierojan ammattitutkinnosta ja näin laajentaa omaa osaamistaan. Yhteistyöstä syntyy myös mainio lisäarvo työhyvinvoinnin ja fyysisen kunnon kehittämisen mahdollisuuksista, Edupolin asiakaspäällikkö Eija Lenkkeri innovoi.

 

Urheiluopisto Kisakeskus tarjoaa monipuolista luonnonläheistä toimintaa ja urheilukasvatusta kaikenikäisille liikkujille. Liikuntapalveluiden lisäksi Kisakeskus järjestää liikunnan ammattitutkintoa sekä muuta kurssi- ja täydennyskoulutusta. Kisakeskus sijaitsee Raaseporissa Pohjan alueella. www.kisakeskus.fi